An Unbiased View of مزاج سوداوی
An Unbiased View of مزاج سوداوی
Blog Article
با سلام و درود مادر من ۶۸ ساله ست ودوسال هست با شروع کرونا دچار وسواس شدید فکری و شستشو شده وبا توجه به سن وبدن نحیفش داروهای شیمیایی بهش نمیسازند دارویی دارید ؟
پاسخ به سلام من ترشح پشت حلقم زیاده افسردگی اضطراب وسواس د سلام شمارتونو بگذارید راهنماییتون میکنم
تمام این مشکلات از ریشه مو ایجاد میشود یعنی مو با همین مشکلات رشد میکند و در فصل پاییز تمام مشکلاتی که گفته شد تشدید می شود!
اگر مادر در دوران شیردهی در مصرف غذاهایی که طبع سرد دارند زیادهروی کند، ممکن است فرزندش دیرتر از موعد شروع به صحبت کند.
در خصوص انتخاب ورزش توسط افراد بلغمی یک نکته جالب وجود دارد و آن هم تمایل این افراد به انجام ورزشهایی است که برای آنها مناسب نمیباشد. در توضیح این مورد باید گفت که افراد بلغم بیشتر دچار اضافه وزن و چاقی هستند. این اضافه وزن سبب میشود تا هنگام انتخاب ورزش، تمایل بیشتری به انتخاب ورزشهای کم تحرک نظیر شنا داشته باشند.
پاسخ به عباس باد معده زیاد از نجویدن درست حبوبات هستش معده توان هضم حبوبات را ندارد فقط باید خوب جویده شود در ضمن وسط غذا آب نخور
مصرف پنیر به همراه زیره یا سیاه دانه، گردو و عدم مصرف به صورت تنها
دمنوش به لیمو و آویشن خواص زیادی دارد که از آن جمله میتوان به مؤثر بودن بر روی تقویت حافظه و همچنین کمک به بهبود مشکلات معده افراد سرد مزاج اشاره کرد.
در فصول سرد سال و همچنین در مکان های مرطوب، اغلب غلبه بلغم تا حد زیادی افزایش پیدا می کند از این رو مصرف غذا هایی که برای مزاج read more بلغمی مناسب نیست باید تا حد زیادی محدود شود و علاوه بر این خوابیدن پس از مصرف غذا منجر به تجمع بلغم شود پس بهتر است وعده ناهار برای افرادی که دارای مزاج بلغمی هستند سبک تهیه شود و پس از مصرف ناهار نخوابد.
باسلام دوست گرامی، وجود بلغم لزوما به معنای چاقی شکم و پهلو نیست. این یک تصور نادرست رایج است. افراد با مزاج بلغمی می توانند دارای انواع مختلفی از اندام باشند.
دمنوش دارچین در بین خانوادههای ایرانی محبوبیت زیادی داشته و به همین دلیل بسیاری از افراد با این دمنوش شگفتانگیز و خواص آن آشنایی دارند.
برای اینکه بدانید بلغمی ها چه بخورند؛ تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.
مزاج سوداوی چیست؛ رژیم غذایی برای مزاج سوداوی (سرد و خشک)
اگر میزان و نسبت اخلاط اربعه در حالت تعادل باشد، فرد دارای مزاج معتدل است. اما اگر مقدار هر کدام از آنها در مقایسه با مزاج معتدل افزایش یابد، مزاج فرد تغییر میکند. برای مثال اگر میزان بلغم موجود در بدنتان نسبت به مقدار این خلط در بدن فردی که مزاج معتدل دارد بیشتر باشد، شما دارای مزاج بلغمی خواهید بود.